Våra utbildare

I vårt utbildningsteam ingår:

Andreas Johansson

Utbildningsansvarig för Prio Academy.

Andreas Johansson startade sin karriär i padelbranschen 2013 och har sedan dess förkovrat sig som framgångsrik spelare, utbildare och coach.

Andreas var Sveriges förbundskapten 2019 för herr-, dam- samt juniorlandslaget. Han coachar spelare på World Padel Tour, EM, JVM och VM.

Som utbildare har Andreas nu utbildat mer än 500 padeltränare och jobbar idag kontinuerligt med tränarutveckling på några framgångsrika arenor runt om i Sverige.

Han har suttit i en rad referensgrupper för att skapa ramverk kring tävling, regler och ranking. Numera är Andreas landslagstränare för Sveriges seniorer och personlig coach till några av Sveriges allra bästa spelare.

Blev på Padelgalan utsedd till "Årets Ledare" 2021.

Manu Martin

Gästutbildare och mentor för Prio Academy.

Vi kan med stolthet presentera Manu Martín som en gästutbildare och mentor för Prio Academy. Hans vanliga arbetsplats är på PadelMBA med en bas i Madrid.

Manu Martín, som är utbildad inom idrottsvetenskap, blev årets tränare World Padel Tour 2019 och tidigare Chefstränare för Spanska Padelförbundet. Manu har tränat spelare som Alejandra Salazar, Bea Gonzalez, Eli Amatriain, Gaby Reca och Seba Nerone.

Som gästutbildare och mentor för Prio Academy bidrar Manu Martín med en gedigen kunskap och professionalism. Detta säkerställer att Prio Academys koncept och team av utbildare håller högsta kvalitet. 

Anton Johansson

Utbildare för Prio Academy.

Anton agerar på heltid som padeltränare. De senaste åren har Anton agerat tränare på Papa Padel i Kumla men numera är han verksam på Padel Crew i Helsingborg.

Har en gedigen bakgrund från tennis men de senaste 8 åren har fullt fokus legat på padel. Känd bland annat för att startat upp flera stor ungdomsakademier och agerat tränare för framgångsrika juniorer.

Som utbildare har Anton på kort tid hunnit med att grundutbilda och utveckla mer än 200 padeltränare runt om i Sverige.

Han spelar idag på den Svenska Padeltouren i A-klass.

Joseph Elt

Utbildare för Prio Academy.

Joseph Elt driver JET Academy och är tränare på heltid. I träning har Joseph många av Sveriges bästa spelare, bland annat Sveriges bästa damspelare Amanda Girdo. Tidigare har Joseph varit utbildare inom svenska fotbollsförbundet och har med sig ett gediget tränarskap och idrottsledarskap från dessa erfarenheter.


Fredrik Hörnell

Utbildare för Prio Academy.
 
Fredrik har en bakgrund inom tennisen där han jobbat som tränare och verksamhetsansvarig i både klubb, region och förbund i hela 28 år.

De senaste åtta åren har han jobbat i Svenska Tennisförbundet i rollen som Juniorlandslagsansvarig för U14 och delvis även för U16. Han har under de här åren varit delaktig i olika projekt kring både spelar- och tränarutveckling samt föreläst på tränarkonferenser.

Sommaren 2017 öppnade Fredrik tillsammans med två kollegor Eskilstunas och Sörmlands första padelhall och har nu öppnat ytterligare en padelhall, STIGA Sports Padel Center.

Inom padel har Fredrik genomgått padeltränarutbildning i flera steg och är även grundare till Eskilstuna Padel Club - som är framgångsrika inom barn och juniorträning.