Våra utbildare

I vårt utbildningsteam ingår:

Andreas Johansson

Utbildningsansvarig för Prio Academy.

Andreas Johansson startade sin karriär i padelbranschen 2013 och har sedan dess förkovrat sig som framgångsrik spelare, utbildare och coach.

Andreas var Sveriges förbundskapten 2019 för herr-, dam- samt juniorlandslaget. Han coachar spelare på World Padel Tour, EM, JVM och VM.

Som utbildare har Andreas nu utbildat mer än 400 padeltränare och jobbar idag kontinuerligt med tränarutveckling på några framgångsrika arenor runt om i Sverige.

Han har suttit i en rad referensgrupper för att skapa ramverk kring tävling, regler och ranking. Numera är Andreas landslagstränare för Sveriges seniorer och personlig coach till några av Sveriges allra bästa spelare.

Manu Martin

Gästutbildare och mentor för Prio Academy.

Vi kan med stolthet presentera Manu Martín som en gästutbildare och mentor för Prio Academy. Hans vanliga arbetsplats är på PadelMBA med en bas i Madrid.

Manu Martín, som är utbildad inom idrottsvetenskap, blev årets tränare World Padel Tour 2019 och tidigare Chefstränare för Spanska Padelförbundet. Manu har tränat spelare som Alejandra Salazar, Bea Gonzalez, Eli Amatriain, Gaby Reca och Seba Nerone.

Som gästutbildare och mentor för Prio Academy bidrar Manu Martín med en gedigen kunskap och professionalism. Detta säkerställer att Prio Academys koncept och team av utbildare håller högsta kvalitet. 

Anton Johansson

Utbildare för Prio Academy.

Anton agerar på heltid som padeltränare med utgångspunkt från Papa Padel i Kumla.

Har en gedigen bakgrund från tennis men de senaste 6 åren har fullt fokus legat på padel. Känd bland annat för att startat upp en stor ungdomsakademi med 75 ungdomar i full padel träning.

Som utbildare har Anton på kort tid hunnit med att grundutbilda och utveckla mer än 150 padeltränare runt om i Sverige.

Han spelar idag på den Svenska Padeltouren i A-klass.

Fredrik Hörnell

Utbildare för Prio Academy.
 
Fredrik har en bakgrund inom tennisen där han jobbat som tränare och verksamhetsansvarig i både klubb, region och förbund i hela 28 år.

De senaste åtta åren har han jobbat i Svenska Tennisförbundet i rollen som Juniorlandslagsansvarig för U14 och delvis även för U16. Han har under de här åren varit delaktig i olika projekt kring både spelar- och tränarutveckling samt föreläst på tränarkonferenser.

Sommaren 2017 öppnade Fredrik tillsammans med två kollegor Eskilstunas och Sörmlands första padelhall och har nu öppnat ytterligare en padelhall i Eskilstuna.

Inom padel har Fredrik genomgått padeltränarutbildning i flera steg och är även grundare till Eskilstuna Padel Club - som nu har ca 100 barn och ungdomar igång i juniorträning.

Billie Gajic

Utbildare för Prio Academy

Billie började spela padel 2014 och är idag aktiv på elitnivå. Innehar meriter som en bästa ranking på WPT som 108:a. Har tagit 2 st SM-guld och en 4:e plats i VM med svenska damlandslaget.

Med sin känsla för detaljer och alltid komma väl förberedd har Billie varit aktiv inom tränaryrket sedan 2006. I början som tennistränare men från 2015 och framåt med fokus som tränare inom padel. Billie coachar allt från juniorer, tävlingsspelare till glada motionärer.

Billie har tidigare (2016 - 2019) agerat som utbildare via Svenska Padelförbundet och ser nu fram emot att utbilda allt fler tränare - både i Sverige och utomlands.

Calle Knutsson

Assisterande utbildare för Prio Academy

Calle Knutsson är en av Sveriges bästa padelspelare och är tidigare Svensk Mästare tillsammans med Daniel Windahl.

Calle började spela padel i Båstad redan 2009 och är därmed, trots sin unga ålder, en av de svenskar med längst erfarenhet inom padel. Han tävlar idag både på den internationella proffstouren "World Padel Tour" samt deltar i de olika nationella tourerna i Sverige.

Som utbildare är Calle Knutsson en uppskattad profil tack vare sin erfarenhet, kompetens och givmildhet att alltid vilja dela med sig. Han har agerat som padeltränare i olika sammanhang under 10 år.