Våra utbildare

I vårt utbildningsteam ingår:

Andreas Johansson

Utbildningsansvarig för Prio Academy.

Andreas Johansson startade sin karriär i padelbranschen 2013 och har sedan dess förkovrat sig som framgångsrik spelare, utbildare och coach.

Andreas var Sveriges förbundskapten 2019 för herr-, dam- samt juniorlandslaget. Han coachar spelare på World Padel Tour, EM, JVM och VM.

Som utbildare har Andreas nu utbildat mer än 400 padeltränare och jobbar idag kontinuerligt med tränarutveckling på ca 20 padelarenor runt om i Sverige.

Han har suttit i en rad referensgrupper för att skapa ramverk kring tävling, regler och ranking. Dessutom var Andreas Svenska Padelförbundets utbildare 2015-2017.

Anton Johansson

Utbildare för Prio Academy.

Anton agerar på heltid som padeltränare med utgångspunkt från Papa Padel i Kumla.

Har en gedigen bakgrund från tennis men de senaste 3-4 åren har fullt fokus legat på padel. Känd bland annat för att startat upp en stor ungdomsakademi med 75 ungdomar i full padel träning.

Han spelar idag på den Svenska Padeltouren i A-klass.

Fredrik Hörnell

Utbildare för Prio Academy.
 
Fredrik har en bakgrund inom tennisen där han jobbat som tränare och verksamhetsansvarig i både klubb, region och förbund i hela 28 år.

De senaste åtta åren har han jobbat i Svenska Tennisförbundet i rollen som Juniorlandslagsansvarig för U14 och delvis även för U16. Han har under de här åren varit delaktig i olika projekt kring både spelar- och tränarutveckling samt föreläst på tränarkonferenser.


Sommaren 2017 öppnade Fredrik tillsammans med två kollegor Eskilstunas och Sörmlands första padelhall och öppnar nu yterliggare en padelhall i Eskilstuna.


Inom padel har Fredrik genomgått padeltränarutbildning i flera steg och är även grundare till Eskilstuna Padel Club - som nu har ca 100 barn och ungdomar igång i juniorträning.